Ostoslistasi
Ostoslistasi on tyhjä

Teollisuus

Turvallisen teollisuuden puolesta
Laadukkaat tuotteet teollisuuteen

Malux Finland Oy:n markkinoimien sähköteknisten tuotteiden valikoima käsittää monipuolisen, nykyaikaisen ja laajan valikoiman erilaisia ATEX-laiteratkaisuja ja -järjestelmiä teollisuuden ja julkisten hankkeiden toteutukseen.

Tuotteisiin
Parhaat kytkimet ja anturit markkinoilla

Steuten "Extreme" yritysyksikkö kehittää ja valmistaa laitteistoja vaativimpiin olosuhteisiin, joissa perinteiset kytkimet ja anturit eivät pärjäisi.


Tällaisiin olosuhteisiin kuuluvat kovat pakkaset ja räjähdysalttiit olosuhteet.

Tutustu Steuten tuotevalikoimaan tästä.

 

Uutiset sisällä Teollisuus

BAC-liitin (Break Away Connector)
Staattisen sähkön aiheuttamat vaarat
Vaikka staattista sähköä pidetään yleisesti vain harmillisena häiriönä, prosessiteollisuuden vaarallisilla alueilla siitä voi tulla syttymislähde. Se ei kuulu suljettuun piiriin, joten sitä voi kertyä laitoksen eri laitteisiin aina säiliöautosta suursäkkeihin.
Räjähdysvaarallisiin tiloihin soveltuvat lämmitysratkaisut
Prosessi- ja tilalämmitys tuotteistomme kattaa monipuolisesti erilaisen teollisuuden lämmitystarpeet. Lämmitystuotteistamme löytyy ratkaisut erilaisten huonetilojen lämmittämiseen kuten myös vaativiin kemian-, petrokemian teollisuuden, biojalostamoiden, voimalaitosten sekä muun teollisuuden prosessilämmitys tarpeisiin. Räjähdysvaarallisiin ATEX-tiloihin, kaasu(G), soveltuvat lämmitysratkaisut ovat erikoisalaamme.
Nykyaikaiset ATEX sertifioidut mobiililaitteet
Uuden sukupolven työpuhelimissa on monia turvallisuutta parantavia toimintoja. Esimerkiksi toiminnot yksin työskenteleville: “Man down”, “No motion”, “Life-check”, hälytyspainike ja GPS-paikannus voivat kaikki pelastaa ihmishenkiä.
Optimaalinen valaistus vaativiin olosuhteisiin
Malux Solutions lanseeraa uuden tuotesarjan teollisuusvalaistuksen markkinoille nimikkeellä MX.
Räätälöidyt ratkaisut räjähdysvaarallisiin tiloihin
Sähköistyksen ja automaation liitäntäkotelot ja ohjauskotelot täsmäratkaisuna CAP-sertifioidusta (Certified Assembly Partner) valmistuspalvelustamme
Mitä erilaiset IP-luokat tarkoittavat?
Vaativissa ympäristöissä käytettäville sähkö- tai elektroniikkalaitteille on tärkeää saada hyvä kotelointi, joka voi vähentää sähköiskun, tulipalon ja räjähdyksen vaaraa.
Uusi IEC-maadoitusstandardi
Uusi standardi suojaamaan staattisen sähkön aiheuttamilta vaaroilta mahdollisesti räjähdysvaarallisissa tiloissa.
Näkölasit ja näkölasivalaisimet
Asiakaspalvelu
Onko sinulla kysymyksiä?
(019) 574 5701