Ostoslistasi
Ostoslistasi on tyhjä
31 Toukokuu 2018

Räätälöidyt ratkaisut räjähdysvaarallisiin tiloihin

Sähköistyksen ja automaation liitäntäkotelot ja ohjauskotelot täsmäratkaisuna CAP-sertifioidusta (Certified Assembly Partner) valmistuspalvelustamme

Malux Finland Oy:n valmistuspalvelu on erikoistunut teollisuuden liitäntäkotelo- ja ohjauskytkin ratkaisuihin sekä komponenttitoimituksiin. Erikoisosaamisemme kattaa räjähdysvaarallisten (ATEX) tilojen sertifioidut koteloratkaisut mm. automaatio-, kone- ja laitevalmistuksen sekä energia- ja kemianteollisuuden tarpeisiin.

Crouse-Hinds:n (CEAG) valmistamat modulaariset ja helposti konfiguroitavat kotelot ja ohjauskytkimet varmistavat CAP -sertifioidun kokoonpanomme joustavuuden. Vahvuutemme on nopea ja asiakaslähtöinen palvelu sopivan tuoteratkaisun löytämiseksi.

Kuuntelemme asiakkaitamme ja tarjoamme kestäviä ratkaisuja ammattitaidolla

Sopivan, luotettavan sekä kustannustehokkaan liitäntä- ja ohjauskoteloiden tuoteratkaisun löytäminen vaatii laaja-alaista ammattitaitoa ja vuorovaikutusta joka osa-alueella. Hyvin toimiva yhteistyö asiakkaan kanssa yhdistettynä omaan asiantuntemukseen ja järjestelmälliseen toimintatapaan ovat Malux Finland Oy:n toiminnan tärkeimpiä perusarvoja. Näitä arvoja noudatamme tinkimättä!

Vahvuutemme ovat:

 • Nopea ja joustava palvelu
 • ATEX-osaaminen
 • Kattava ja modulaarinen tuoteohjelma
 • Monipuoliset materiaalit
  - Polyamidi
  - Polyesteri
  - Pulverimaalattu teräs
  - Ruostumaton teräs AISI304
  - Ruostumaton haponkestävä teräs AISI316L
 • Monipuoliset sertifikaatit
 • CAD-tiedostot luettelotuotteista ja räätälöidyistä tuotteista
Asiakaspalvelu
Onko sinulla kysymyksiä?
(019) 574 5701