Ostoslistasi
Ostoslistasi on tyhjä
11 Tammikuu 2019

Optimaalinen valaistus vaativiin olosuhteisiin

Malux Solutions lanseeraa uuden tuotesarjan teollisuusvalaistuksen markkinoille nimikkeellä MX.

Ylpeänä esittelemme uuden MX-sarjamme! Se on uusi valikoima korkealaatuisia valaisimia vaativiin olosuhteisiin, joissa vaaditaan kestävyyttä ja korkeaa suojausluokkaa. Valikoiman LED-valaisimissa yhdistyy käytännöllisyys ja suorituskyky.

Teollisuusympäristössä käytettävään valaistukseen kohdistuu paljon vaatimuksia. Korkeat lämpötilat, likainen ympäristö, voimakas tärinä, kemikaalit ja korkeat tilat ovat yleisiä. Pohjoismaiden ilmastossa esiintyy usein tuulta, lunta, sateita, lämpötilanvaihteluita ja suolaa, jotka myös voivat helposti ruostuttaa ja heikentää materiaaleja. MX-sarja on kehitetty vastaamaan erityisesti näihin haasteisiin.

Ominaisuudet

  • Vahvat materiaalit suojaavat diodeja ennenaikaista ikääntymistä vastaan. Myös kiinnitysvälineet kuten salvat ja kiinnikkeet ovat valmistettu ruostumattomista ja kestävistä materiaaleista, jotta ne eivät haurastu ajan mittaan.
  • Erittäin tiiviit valaisimet estävät kaasuja, vettä, kosteutta, savua ja kemikaaleja vahingoittamasta valaisinta.
  • Korkean IP-luokituksen johdosta soveltuu hyvin käytettäväksi ympäristöissä, joissa vaaditaan kestävyyttä ja korkeaa suojausluokkaa.
  • LED-tekniikka lisää tehokkuutta, alentaa sähkönkulutusta ja pitkäikäisyytensä takia pienentää kunnossapitokuluja.
  • Viiden vuoden takuu.

MX-sarjan synty

Pitkä kokemuksemme asiakkaille räätälöidyistä tuotteista ja ratkaisuista on perustana MX-sarjalle. Monen vuoden yhteistyö toimittajien ja asiakkaiden kanssa teollisuusvalaistuksen saralla on antanut meille erinomaisen käsityksen markkinoiden vaatimuksista ja tarpeista. Tästä näkökulmasta MX-sarja on muodostunut - viimeistelty kaikilla ominaisuuksilla, joita olemme vuosien varrella huomanneet asiakkaidemme tarvitsevan.


Lopputuloksena on energiatehokas tuotesarja ominaisuuksilla, jotka kattavat useimmat tarpeet. Teollisuuden lisäksi MX-valaisimia voi käyttää valaisemaan kaikkea pysäköintihalleista, kaduista, toimistoista ja kouluista urheilutiloihin, kuten areenat, kuntosalit ja ulkoilureitit. Nämä laajat ja monipuoliset käyttöalueet mahdollistavat sen, että voimme nyt tarjota asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempia ratkaisuja.

Haluatko lisätietoja MX-sarjasta tai lähettää tilauksen?

Onko sinulla tarvetta teollisuusvalaistukselle? Ehkä valaistustarpeesi ovat teollisuusalueen ulkopuolella?

Täytä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä hintatietojen ja tarjouksen kanssa.

 

Törmäsitkö ongelmaan? Ota yheyttä asiakaspalveluumme:.
(019) 574 5700
Haluan että Malux ottaa minuun yhteyttä!
Asiakaspalvelu
Onko sinulla kysymyksiä?
(019) 574 5701