Ostoslistasi
Ostoslistasi on tyhjä

Malux Solutions

Olemme pohjoismainen yrittäjähenkinen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Korkearannikon sydämessä - Örnsköldsvikissä.

Vuoden 1972 alusta lähtien olemme työskennelleet luodaksemme turvallisen työympäristön asiakkaillemme teollisuuden, viestinnän, valaistuksen, palveluiden ja jälkimarkkinoiden parissa.

Nykyään meillä on yritystoimintaa Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Meillä on myös asiakkaita Euroopassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Australiassa.

Työskentelemme turvallisuuteen liittyvien ratkaisujen parissa, jotka on mukautettu asiakkaan tarpeisiin ja varmistavat myös pitkän eliniän toiminnassa palvelu- ja jälkimarkkinoilla.

Teknisten ratkaisujen toimittaminen turvallisemman maailman puolesta kannustaa meitä eteenpäin joka päivä.

Oikea ratkaisu oikeaan paikkaan

Matkalla turvallisempaan työympäristöön ei ole oikotietä. Samaan aikaan valintoja ja kompromisseja on useita.

Pohjoismaisella myyntihenkilöstöllä ja jokaisen toimituksen tunnollisella käsittelyllä olemme rakentaneet lähes viisikymmentä vuotta tiedon ja taidon, joka auttaa asiakasta navigoimaan oikein tuotteiden, ratkaisujen ja viranomaisten vaatimusten välillä kaikilla tasoilla.

Tärkeä tavoite meille Maluxilla on ylläpitää vahvaa nimeämme ja hyvää mainettamme markkinoilla.

Tuotteemme tarjoavat turvallisuutta ihmisille, tiloille ja takaavat, että voimme seistä mottomme takana; Turvallisissa käsissä Maluxin kanssa.

1961 - El-Centralen

Malux-yhtymä perustettiin El-Centralen-nimellä vuonna 1961. Perustaja oli sähköasennuksiin erikoistunut Helmut Schulze. Silloisten Länsi-Saksan ja DDR:n kontaktien kautta yritys onnistui saamaan edustusta esimerkiksi räjähdyssuojauksen, putkipostien, vedenalaisen valaistuksen ja kierroslukumittauksen alueilla.

1972 - Malux Elektro AB

Malux Elektro AB perustettiin vienti- ja tuontipainotteisesti. Muutamaa vuotta myöhemmin, vuonna 1979, avattiin ensimmäinen tytäryhtiö Suomessa: Oy Scan Malux AB. Suunnilleen samaan aikaan tuli ajankohtaiseksi sivukonttorin ja varaston perustaminen Trelleborgiin, jotta voitiin tehostaa yhteyksiä Eurooppaan ja muualle maailmaan.

1982 - Toiminta Norjassa

Jörgen Schulze aloitti toiminnan yrityksessä 1977 ja osti isänsä osakkeet vuonna 1982. Norjan offshore-markkinoilla tarvittiin edustusta paikan päällä, ja Malux Norge A/S perustettiin.

1984 - Telemekano AB

Aika oli kypsä teletuotteiden lisäämiseen myyntiohjelmaan, joten yritys osti tukholmalaisen Telemekano AB:n, ja tytäryhtiö sai nimen Malux Telemekano AB.

1989 – Sopimus ABB:n kanssa

Vuonna 1989 Malux solmi ABB:n kanssa sopimuksen ABB:n räjähdyssuojatuotteiden myynnin kehittämisestä Västeråsissa. Koko varasto sekä yleinen edustus siirrettiin Maluxille Örnsköldsvikiin. Malux Elektro AB vahvisti myyntiorganisaatiotaan perustamalla uuden sivukonttorin Tukholman ja Göteborgin alueille.

1990 – Tytäryhtiö Malux Data AB

Tytäryhtiö Malux Data AB perustettiin vuonna 1990, jotta yhtymästä tulisi kattava liikeidean mukaisesti ja se pystyisi tarjoamaan sähkö-, tele- ja datatuotteita. Datayhtiö keskittyi myyntiin, palveluun sekä tietokoneiden ja muiden datatuotteiden kattaviin järjestelmäratkaisuihin.

1999 – Sopimus Allgonin kanssa

Vuonna 1999 solmittiin sopimus Allgonin kanssa antennien jakelusta Skandinaviassa.

2006 - Malux Sweden AB

Kesällä 2006 Malux muuttui Ruotsissa vielä tehokkaammaksi ja helpommin saavutettavaksi yritykseksi, kun Malux Elektro AB ja Malux Tele AB yhdistyivät puhtaaksi myynti- ja jakeluyhtiöksi nimeltä Malux Sweden AB.

2007 - Accenta AB

Syksyllä 2007 ostettiin Accenta AB. Accentan turvavalaisinvalikoima takaa, että Malux-konsernilla on nyt markkinoiden laajin turvavalaisinvalikoima.

2011 - Maluxin tiivistäminen

Vuonna 2011 päätettiin ryhtyä tiivistämään Malux-konsernia. Kansainvälinen IT-yhtiö osti Malux Datan. Malux-yhtymä keskittyi ydintoimintaansa teollisuuden / räjähdysvaarallisten tilojen tuotteiden, valaistuksen ja tietoliikenteen aloilla. Otimme käyttöön uuden toimistomme Suomessa.

2012 - Malux 40 vuotta

Vuonna 2012 Malux vietti sähköalalla toimimisensa 40-vuotisjuhlia. Vuoden aikana vihimme käyttöön kunnostetut konttoritilamme Tukholmassa ja Örnsköldsvikissä.

Yhteistyö

Alalla, jossa toimijoita on monia ja vaatimukset suuria, jatkuvaan kehitykseen tarvitaan yhteistyötä. Siksi Malux on liikkeellepaneva kumppani monissa alan yhdistyksissä ja järjestöissä.

Laatujärjestelmä

ISO9001:2015
Malux Finland Oy:n laatujärjestelmä täyttää standardin ISO 9001:2015 vaatimukset. Työ perustuu henkilökunnan jatkuvaan kouluttamiseen laatuasioissa sekä toimittajien tilanteen arvioimiseen näissä asioissa.

General Data Protection Regulation

Asiakkaana voit olla täysin varma siitä, että kaikki henkilötietosi ovat turvassa kanssamme. Työskentelemme GDPR: n sääntöjen mukaisesti, jotka otettiin käyttöön 25. toukokuuta 2018 ja olemme täysin vastuussa henkilötietojesi käsittelystä. Lue tietosuojaselosteemme kokonaisuudessaan.

Sähköteknisen Kaupan Liitto ry (STK)

Malux Finland Oy on Sähköteknisen Kaupan Liitto ry:n jäsen. STK on sähköteknisellä alalla toimivien tukkuliikkeiden, valmistajien ja maahantuojien toimialajärjestö joka edistää jäsenyritysten ja alan toimitusketjun kilpailukykyä tuottamalla toimintaa tehostavia tietopalveluja sekä vaikuttamalla aktiivisesti sähköalan ja sen imagon kehitykseen.

Korkein luottoluokitus

Olemme erittäin ylpeitä korkeasta luottoluokituksestamme. Se perustuu Bisnoden luottoluokitusjärjestelmään, joka on maailman vanhin ja arvostetuin. Järjestelmä arvioi yrityksen maksukykyä useiden päätössääntöjen perusteella. Luottokelpoisen yrityksen hoitaminen vaatii aikaa, sitoutumista ja kovaa työtä.

Meidän eettiset ohjeet (Code of Conduct)

Asiakaspalvelu
Onko sinulla kysymyksiä?
(019) 574 5700