Ostoslistasi
Ostoslistasi on tyhjä
20 Marraskuu 2017

Valaistus joka pelastaa hätätilanteessa

Onnettomuustilanteissa turvallisuuden merkitys korostuu. Turvavalaistus joka varmistaa poistumisreitit voi ratkaista, syntyykö onnettomuudesta tapaus vai tragedia.

Turvallisuutta ei voi tuotteena ostaa, mutta oikeilla tuotevalinnoilla voidaan luoda turvaa. Tulipalon tai sähkökatkon sattuessa turvavalaistus ja opasteet mahdollistavat turvallisen ja tehokkaan poistumisen. Eli valaistus joka pelastaa hätätilanteessa.

Tulipalon tai sähkökatkon aikana helposti hämmentyy ja eksyy jos huoneisto täyttyy savusta tai pimenee. Siksi on tärkeää että on olemassa turvavalaistus joka tehokkaasti opastaa oikealle poistumisreitille. Erityisen tärkeää turvavalaistus on julkisissa tai isoissa rakennuksissa joissa ihmiset jotka eivät tunne tiloja hyvin voivat hätätilanteessa nopeasti löytää tien turvalliseen paikkaan.

Maluxilla on laaja valikoima luotettavia turvatuotteita, joita käytetään sekä opastamiseen, että evakuoinnin helpottamiseen hätätilanteissa. Valaistus johon voi luottaa kun muut olosuhteet pettävät.

Valaistus hätätilanteessa

Jokaisella asennuksella on ainutlaatuiset edellytykset ja Maluxilla turvallisuus laitetaan aina etusijalle. Ottakaa yhteyttä, niin autamme löytämään tarpeisiinne sopivan turvavalaistusratkaisun.

Kuva tulipalosta Stureplanilla 2017.

Kuva: Tolga Duran.

Asiakaspalvelu
Onko sinulla kysymyksiä?
(019) 574 5702