Ostoslistasi
Ostoslistasi on tyhjä
27 Maaliskuu 2023

Pienennä kulutusta 60 %

LED-valaistus ei sisällä elohopeaa, sen käyttöikä on pidempi ja se kuluttaa vähemmän energiaa.

Loisteputkien käytöstä poistaminen on täydessä vauhdissa, ja ei kestä kauan, ennen kuin myös monimetallilamput kielletään. Nyt on aika arvioida nykyistä valaistusta ja tehdä päätökset uusien hankinnasta.

Sekä harjoittelu-, kilpailu- että vapaa-ajan altaiden LED-valaistus on kehitetty huolellisesti niin, että se tarjoaa parhaan mahdollisen valaistuksen mahdollisimman pienellä energiankulutuksella. LED-valaistuksen avulla et ainoastaan pienennä kulutusta 60%, vaan myös edistät kestävää kehitystä ja pienennät CO2-päästöjä.

Mikä valaistus minun pitäisi valita?

Vedenalaista valaistusta suunnitellessa, on aina parasta miettiä, mihin tarkoitukseen allasta käytetään.

  • Harjoitus- ja kilpa-altaat
  • Seikkailuallas
  • Untoutusallas
  • Poreallas

RGB tai valkoinen

Liikunta- ja kilpa-altaat vaativat yleensä tehokkaan ja toimivan valaistuksen, erityisesti altaissa, joissa on syvä pää.

Seikkailu- ja kuntoutusaltaissa taas vaaditaan enemmän toiminnallista valaistusta yhdistettynä mukavuuteen ja elämyksellisyyteen, minkä vuoksi niissä käytetään useimmiten RGB-valaistusta mahdollisimman houkuttelevan kokonaisuuden luomiseksi.

Kauniisti suunnitelluilla, värejä vaihtavilla RGB/RGB-W-valaisimilla voit helposti luoda näyttäviä kokonaisuuksia sekä veden ylä- että alapuolelle.

Olemme toimineet Wibren erikoisvalaisimien pääedustajana 1960-luvulta lähtien ja olemme Ruotsin suurin ja kokenein toimittaja vedenalaisen valaistuksen ja suihkulähteiden valaistuksen alalla.

Asiakaspalvelu
Onko sinulla kysymyksiä?
(019) 574 5702