Ostoslistasi
Ostoslistasi on tyhjä
25 Helmikuu 2022

Malux-konsernille uudet osaomistajat

Tången Industrikapital AB ostaa Maluxin.

Malux-konsernin on omistanut Jörgen Schulze viimeiset 40 vuotta. Jörgenin omistuksen aikana yritys on laajentunut useaan otteeseen. Nykyään Maluxilla on asiakkaita ympäri maailmaa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Baltiassa.

On tullut aika uusien omistajien yhteistyöhön Schulzen kanssa ja Tången Industrikapital AB on ostanut Malux-konsernin helmikuusta 2022 alkaen.

Per Skånbergin, Kasper Geforsin ja Fredrik Löfgrenin johtama Tången sijoittaa yrityksiin, joilla on hyvät kehitysmahdollisuudet ja joissa ne voivat olla ajan mittaan aktiivisia omistajia.

”Yhdessä Tångenin kanssa voimme jatkaa brändimme rakentamista ja tuntuu uskomattoman jännittävältä ottaa seuraava askel Maluxin kehityksessä. Meille on tärkeää, että Maluxin kulttuuri säilyy ja että Porvoo pysyy yritykselle vahvana lähtökohtana, ja Tången on huomioinut tämän. Meillä on suuri luottamus uusiin omistajiimme ja tulemme olemaan tärkeä alusta Tångenin liiketoiminnan jatkuvassa kehittämisessä.

Odotan innolla matkamme jatkamista yhdessä Tångenin ja kaikkien Maluxin lahjakkaiden työntekijöiden kanssa”, Malux AB:n toimitusjohtaja Anders Nygren sanoo.

Asiakaspalvelu
Onko sinulla kysymyksiä?
(019) 574 5700