Ostoslistasi
Ostoslistasi on tyhjä
1 Maaliskuu 2024

Malux solutions ostaa Aubox Oy:n

ja vahvistaa asemaansa Suomen markkinoilla

Malux solutions voi ylpeänä ilmoittaa ostavansa Aubox Oy:n, arvostetun yrityksen, joka on vaikuttanut menestyksekkäästi omalla alallaan jo yli 30 vuotta. Malux solutions on vakiintunut toimija alallaan ja tämä askel merkitsee uuden luvun alkua sekä Maluxille että Auboxille. Kaupan tavoitteena on laajentaa Maluxin tuotevalikoimaa vastaamaan paremmin sekä nykyisten että tulevien asiakkaiden tarpeisiin. Auboxin toiminta tulee olemaan Maluxin kasvusuunnitelmien keskiössä, ja hankinta auttaa syventämään yrityksen teknistä asiantuntemusta ja läsnäoloa markkinoilla.

Harri Horton perustama Aubox on vuosikymmenten aikana luonut vaikuttavan yrityksen ja vahvan markkina-aseman. Tässä tärkeimpinä työkaluina ovat toimineet yrityksen sitoutuminen laatuun ja innovaatioihin. Yrityksen keskeinen toiminta-ajatus on nopea toiminta sovitulla laadulla sekä joustava yhteistyö asiakkaan kanssa, ja tämä tulee jatkossakin ohjaamaan Auboxin toimintaa.

Malux Group toimitusjohtaja Anders Nygren on innostunut yrityskaupasta: "Aubox on vuosien varrella luonut vahvan ja arvostetun liiketoimintaympäristön. Odotamme innolla, että saamme toivottaa heidän asiantuntemuksensa ja tietämyksensä tervetulleeksi Malux-perheeseen ja pyrimme yhdessä tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin kattavampia ja innovatiivisempia ratkaisuja."

Malux Finlandin maajohtaja Joakim Flakholm suhtautuu tulevaisuuteen toiveikkaasti: "Odotamme innolla, että pääsemme rakentamaan yhteistä tulevaisuutta Auboxin kanssa. Olemme ylpeitä yrityksen menestyksestä ja haluamme sekä vaalia että kehittää yritystä yhdessä. Tämä askel vahvistaa tavoitteitamme parantaa tarjontaamme jatkuvasti sekä luo lisäarvoa asiakkaillemme ja kumppaneillemme."

Auboxin Harri Horto on erittäin tyytyväinen Maluxin mukaantuloon: "Auboxin viime vuosien vahva kasvu laittoi minut miettimään omistuksen siirtämistä leveämmille hartioille, joka myös turvaisi Auboxin nimen ja tuotteiden jatkuvuuden.  Löysimme Maluxin kanssa nopeasti yhteisen sävelen, yritysten kemiat istuvat hyvin yhteen. Auboxin omistus saa nyt laajan pohjan ja pääsen itse keskittymään Auboxin tuotannon ja toiminnan kehittämiseen, jota olen 30 vuotta tehnyt. Nimenomaan tämä työ on minulle lähellä sydäntä ja motivoi minua jatkamaan pitkälle tulevaisuuteen.

 

Tietoa Aubox Oy:stä

Aubox Oy on ollut merkittävä toimija teollisuuden automaation alalla jo yli 30 vuoden ajan, ja sen vahva brändi-identiteetti perustuu laatuun ja innovaatioihin. Aubox tarjoaa automaatio- ja sähkökaappeja.

Asiakaspalvelu
Onko sinulla kysymyksiä?
(019) 574 5700