0 tuotteet
Ostoslistasi
Ostoslistasi on tyhjä
18 Maaliskuu 2019

Malux Finland Oy täyttää 40 vuotta!

Malux juhlii tänä vuonna 40-vuotista taivaltaan turvallisuuden asiantuntijaksi.

 

Olemme kehittyneet neljän vuosikymmen aikana merkittäväksi sähköteknisten erikoistuotteiden asiantuntijaksi sekä kokonaisvaltaisten ratkaisujen laitetoimittajaksi niin Pohjoismaissa, kuin Baltiassa.

Tarjoamme monipuolisen ja laadukkaan valikoiman nykyaikaisia ATEX-laiteratkaisuja ja -järjestelmiä teollisuuden ja julkisten hankkeiden toteutukseen.

Oy Scan-Malux Ab

Maluxin taival Suomessa alkoi vuonna 1979 kun yritys perustettiin nimellä Oy Scan-Malux Ab. Tuolloin toimipiste sijaitsi Helsingin Malmilla. Tämän jälkeen yritys muutti vuonna 1985 Pinjaisiin Karjaalle ja Porvooseen Pajatielle vuonna 1990. Nykyinen nimi, Malux Finland Oy, otettiin käyttöön vuonna 1998. Tätä nykyä yrityksen pääkonttori sijaitsee edelleen Porvoossa, mutta nyt Työpajatiellä, jonne muutettiin 2011. Myyntikonttoreita löytyy myös Vantaalta ja Hämeenlinnasta.

Malux Solutions

"Malux Finland Oy:n pitkä historia laadukkaiden tuotteiden ja palveluiden luotettavana toimittajana suomalaisille yrityksille asettaa arvot myös Malux Finland Oy:n tulevaisuudelle. Asiakaslähtöinen asiantunteva palvelu ja arvoa tuottavien ratkaisujen löytäminen asiakkaille on edelleen Malux Finland Oy:n avaintoimintaa. Oman varaston hyödyntäminen, asiakkaalle räätälöidyt kokoonpanotuotteet, laadukkaat päämiehet sekä laaja yhteistyökumppaneiden verkosto takaavat tuotteiden saatavuuden ja palvelun kattavuuden asiakkaiden eri tarpeisiin."

- Aki Jormanainen, Maajohtaja 

Laatu ja turvallisuus etusijalla

"Malux Finland Oy pitkän linjan ratkaisutoimittajana ATEX ympäristöön, vaativien olosuhteiden teollisuusratkaisuissa ja viranomaisradioiden toimittajana ovat luoneet yritykselle toimintamallit, jolla taataan laatu ja turvallisuus myös jatkossa. Henkilöstön tyytyväisyys ja jatkuva kouluttaminen ylläpitää yrityksen ydin osaamista ja kilpailukykyä. Muuttuviin asiakasvaatimuksiin vastataan asiakasta kuuntelemalla ja rakentamalla uudenlaisia palvelumalleja, jotka osaltaan takaavat kestävämpää kehitystä pitkälle tulevaisuuteen."

- Aki Jormanainen, Maajohtaja