Ostoslistasi
Ostoslistasi on tyhjä
24 Tammikuu 2020

Hervannan hyppyrimäen valaistus kuntoon Maluxin Sécurlite valaisimilla

Tamperelaisten monipuolisien harrastus- ja liikuntapalveluiden kehittäminen ja ylläpito ovat tärkeitä seikkoja liikunta- ja harrastuspalveluiden tuottamisessa Tampereen liikuntapalveluille, tästä esimerkkinä Hervannan mäkihyppykeskuksen kunnostus 2019.

Hervannan mäkihyppykeskusta viime aikoina vaivannut ilkivalta on vaarantanut ja haitannut mäkihyppyharrastajien turvallisen mäkiharjoittelun. Hyppyrimäkien rakenteita ja valaisimia on rikottu/vaurioitettu siinä määrin, että Tampereen kaupunki päätti korjata tilannetta uusimalla mäkihyppykeskuksen aluevalaistusta sekä K47 vauhdinottomäen valaistuksen.

Valaistus- sekä sähkösuunnitelman laati Licon-AT Oy:n Tampereen toimipisteestä Pentti Putaja ja Jarkko Jalli, heillä on vankka osaaminen ja kokemus erilaisista valaistusprojektien suunnittelusta sekä valvonnasta. Valaistussuunnittelussa huomioitiin energiatehokkuuden, näkemisen, turvallisuuden ja käyttömukavuuden osalta myös vandalismia vastaan suojautuminen. Vandalismia vastaan suojautuminen ilkivaltaluokitelluilla Sécurlite valaisimilla on mäkihyppykeskuksen valaistuksen elinkaarelle vahva valinta. Eri valaisinvaihtoehtoja arvioitaessa, ratkaisuksi suunnittelijat päätyivät Sécurlite Titan C95 LED valaisimeen. Titan C95 LED valaisin on ilkivaltaluokiteltu (IK10 120J), sekä testattu valmistajan toimesta EN62262 standardiin perustuen.

Valaisimen varusteluna on IK10 120J luokitus, Dali-ohjattavuus, läpijohdotus, ”snake eye” ruuvit, antigraffitipinnoitus ja IP65 kotelointiluokka. Nämä em. ominaisuudet erottavat vandalismia kestävän valaisimen ”tavallisesta” valaisimesta. Valmistajan takuu Titan C95 LED valaisimille on viisi vuotta tai käyttöaikana 50 000 tuntia.

Lopputuloksena on elinkaareltaan kestävä, energiatehokas valaistusratkaisu, jossa käyttäjien tarpeet ja ympäristö on huomioitu. Alueen turvallisuus, käyttömukavuus ja vandalismin kestoisuus ovat parantuneet merkittävästi, hyvän suunnittelun ja vandalismia kestävien Sécurlite valaisimen toimesta.
Vandalismia kestävillä Sécurlite valaisimilla onnistut projekteissasi!

 

Tampereen Pyrinnön mäkihyppyaktiivi Taisto Tuominen ja LiCon-AT:n Pentti Putaja keskustelevat onnistuneesta Hervannan hyppyrimäen uusimisprojektista.

Tampereen Pyrinnön nuoret mäkikotkat voivat nyt harrastaa lajiaan turvallisissa olosuhteissa.

Hervannan hyppyrimäen valaistussunnittelussa huomioitiin energiatehokkuus, turvallisuus, käyttömukavuus ja vandalismia vastaan suojautuminen.

Sécurlite Titan C95 LED -valot ovat käsiteltyjä pinnoitteella spraymaalin puhdistamisen helpottamiseksi.

Asiakaspalvelu
Onko sinulla kysymyksiä?
(019) 574 5702