Ostoslistasi
Ostoslistasi on tyhjä

Toimitus/palautus

Toimitusehdot
Toimitusehdot ovat FCA Porvoo, ellei toisin ole sovittu erikseen asiakkaan kanssa. Tilaukset toimitetaan pakattuna lähetyksenä postitse, ellei toisin ole sovittu. Emme ole vastuussa mahdollisista kuljetusvaurioista. Tarkasta pakkaus ja tuote vastaanoton yhteydessä.

Sopimusehdot
Malux Finland Oy soveltaa yleiset sopimusehdot NL17.

Palautukset
Ennen tuotteen palauttamista asiakkaan on sovittava palautuksesta kyseisen myyjän kanssa. Saatu tuotteen palautuslomake liitetään palautuksen mukaan. Takaisinosto tehdään 30 %:n palautusmaksulla vähennettynä, jos tavara palautetaan vaurioitumattomana asiakkaan kustannuksella alkuperäisessä pakkauksessa. Lopullinen päätös mahdollisesta hyvityssummasta tehdään, kun olemme tarkastaneet palautetun tuotteen. Palautusten on oltava meillä viimeistään 30 päivän kuluessa laskutuspäivästämme. Ellei tuote ole hyväksyttävässä kunnossa, Malux Finland Oy:llä on oikeus suurempaan palautusmaksuun. Tuotteen on sisällyttävä varastovalikoimaamme. Emme hyväksy tilaustuotteiden tai valikoimasta poistuneiden tuotteiden palautusta.


Takuu
Tuotteidemme takuuajat vaihtelevat mutta ovat kuitenkin vähintään 1 vuoden. Myyntiosastomme antaa lisätietoja. Joitakin poikkeuksia on valonlähteiden, paristojen ja vastaavien kulutustavaroiden osalta.


Peruutus
Emme hyväksy peruutuksia asiakkaalle mukautetuista tuotteista tai tuotteista, joita emme yleensä pidä varastossa. Jos asiakkaalle mukautetun tuotteen valmistus on jo aloitettu, tilausta ei voi peruuttaa.


Tuotemuutokset
Malux Finland Oy varaa oikeuden tuotteen suorituskykyyn vaikuttaviin rakennemuutoksiin. Tämänhetkiset tuotetiedot ovat saatavilla kotisivuillamme, kuvastossamme, kuvaston sivuilla sekä asennusohjeissa.


Vastuu
Malux Finland Oy ei ole vastuussa mistään epäsuorista kustannuksista, joita voi aiheutua viallisesta tuotteesta tai virheellisesti noudatetuista asennusohjeista, esim. tuotannon vähenemisestä, puuttuvasta korvauksesta tai mistä tahansa epäsuorasta vahingosta ostajalle tai tuotteelle, joka on luovutettu kolmannelle osapuolelle. Tämä koskee myös ostajan tai kolmannen osapuolen valmistamien tuotteiden vaurioita.

Asiakaspalvelu
Onko sinulla kysymyksiä?
(019) 574 5700