0 tuotteet
Ostoslistasi
Ostoslistasi on tyhjä

Toimitus/palautus

Toimitusehdot
Kaikki toimituskustannukset tarkoittavat hintaa vapaasti Malux Finland Oy:llä, Porvoossa Incoterms 2010, EXW -ehtojen mukaisesti, pois lukien pakkaus, ellei toisin ole ilmoitettu. Muutoin noudatamme NL09-ehtoja. 
Tilaukset toimitetaan pakattuna lähetyksenä postitse, ellei toisin ole sovittu. Emme ole vastuussa mahdollisista kuljetusvaurioista. Tarkasta pakkaus ja tuote vastaanoton yhteydessä.


Palautukset
Ennen tuotteen palauttamista asiakkaan on sovittava palautuksesta kyseisen myyjän kanssa. Saatu tuotteen palautuslomake liitetään palautuksen mukaan. Takaisinosto tehdään 30 %:n palautusmaksulla vähennettynä, jos tavara palautetaan vaurioitumattomana asiakkaan kustannuksella alkuperäisessä pakkauksessa. Lopullinen päätös mahdollisesta hyvityssummasta tehdään, kun olemme tarkastaneet palautetun tuotteen. Palautusten on oltava meillä viimeistään 30 päivän kuluessa laskutuspäivästämme. Ellei tuote ole hyväksyttävässä kunnossa, Malux Finland Oy:llä on oikeus suurempaan palautusmaksuun. Tuotteen on sisällyttävä varastovalikoimaamme. Emme hyväksy tilaustuotteiden tai valikoimasta poistuneiden tuotteiden palautusta.


Takuu
Tuotteidemme takuuajat vaihtelevat mutta ovat kuitenkin vähintään 1 vuoden. Myyntiosastomme antaa lisätietoja. Joitakin poikkeuksia on valonlähteiden, paristojen ja vastaavien kulutustavaroiden osalta.


Peruutus
Emme hyväksy peruutuksia asiakkaalle mukautetuista tuotteista tai tuotteista, joita emme yleensä pidä varastossa. Jos asiakkaalle mukautetun tuotteen valmistus on jo aloitettu, tilausta ei voi peruuttaa.


Tuotemuutokset
Malux Finland Oy varaa oikeuden tuotteen suorituskykyyn vaikuttaviin rakennemuutoksiin. Tämänhetkiset tuotetiedot ovat saatavilla kotisivuillamme, kuvastossamme, kuvaston sivuilla sekä asennusohjeissa.


Vastuu
Malux Finland Oy ei ole vastuussa mistään epäsuorista kustannuksista, joita voi aiheutua viallisesta tuotteesta tai virheellisesti noudatetuista asennusohjeista, esim. tuotannon vähenemisestä, puuttuvasta korvauksesta tai mistä tahansa epäsuorasta vahingosta ostajalle tai tuotteelle, joka on luovutettu kolmannelle osapuolelle. Tämä koskee myös ostajan tai kolmannen osapuolen valmistamien tuotteiden vaurioita.