Ostoslistasi
Ostoslistasi on tyhjä

Tilaus

Kuka voi tilata Maluxilta?
Malux tekee yhteistyötä vain yritysasiakkaiden ja jälleenmyyjien kanssa.

Kun löydät etsimäsi
Kun tarjouspyyntö lähetetään verkkosivujen kautta, asiantuntevat myyjämme käyvät sen läpi. Sitten otamme yhteyttä sinuun henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Tiedämme, että jokaisella projektilla on omat vaatimuksensa ja haasteensa. Juuri siksi henkilökohtainen palvelu on mielestämme erittäin tärkeää. Voit myös tehdä tilauksesi soittamalla meille suoraan numeroon +358 19 574 5700

Ellet löydä etsimääsi
Maluxilla on pitkä kokemus asiakkaalle mukautetuista tuotteista ja ratkaisuista. Yhteistyössä joidenkin markkinoiden vahvimpien tavaramerkkien kanssa voimme tarjota kaikkea erikoisvalikoimasta täysin asiakkaalle räätälöityihin tuotteisiin. Ota yhteyttä myyjiimme, niin saat lisätietoa.

Kun tilauksesi lähetetään
Paketti vai kuljetuslava? Kerro meille, jos haluat tuotteesi lähetettävän tietyllä tavalla. Ilmoitathan sopimus/asiakasnumeron meille jos teillä on sopimus jonkun kuljetusliikkeen kanssa.

Kun tarvitset apua
Saavutat meidät helposti puhelimitse numerosta (019) 574 5700 tai sähköpostitse osoitteesta info@malux.fi – lisätietoa teknisestä tuestamme löydät kyseiseltä välilehdeltä.

Asiakaspalvelu
Onko sinulla kysymyksiä?
(019) 574 5700