Ostoslistasi
Ostoslistasi on tyhjä
17 Lokakuu 2016

Malux Finland lanseerasi uudet nettisivut

Malux Finlandin uudet nettisivut on nyt lanseerattu, alusta joka on kehitetty asiakkaidemme liiketoiminta- ja tietotarpeiden pohjalta.

– Nyt asiakkaidemme on helpompi löytää etsimänsä tuotteet ja palvelut. Meille uusi verkkosivusto tarkoittaa myös uutta ja tehokkaampaa järjestelmää hallinnoida tarjontaamme, sanoo Anders Nygren, toimitusjohtaja, Malux Sweden AB.

– Koko projektin aikana olemme yhdessä digitaalisen yrityksen Add Cream:in kanssa kehittäneet ominaisuuksia ja rajapintoja, jotka perustuvat uusien ja nykyisten asiakkaidemme tarpeisiin. On ollut erittäin tärkeää luoda verkkosivusto, joka helpottaa asiakkaitamme löytämään etsimänsä tuotteet, hallita tarjouksia sujuvasti ja ottaa yhteyttä oikeisiin yhteyshenkilöihin valitsemansa viestintäkanavan kautta, sanoo Jörgen Norman, uuden verkkosivuston projektipäällikkö ja IT-päällikkö, Malux AB.

Nettisivujen kehittäminen jatkuu ja lisäämme jatkuvasti uusia tuotteita. Jos et löydä etsimääsi, sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta uusista nettisivuista ota yhteyttä meihin puhelimitse (019) 574 5700 tai sähköpostitse info@malux.fi

Asiakaspalvelu
Onko sinulla kysymyksiä?
(019) 574 5700