finland.png united_kingdom.png estonia.png lithuania.png latvia.png sweden.png

Wireless

Langattomat ohjaukset – unohda kenttäkaapelointi!
Steuten langaton tekniikka tarjoaa uudentasoiset ratkaisut toimintaprosessien automatisointiin. Langattomissa laitteissa signaalin lähetys antaa enemmän joustavuutta – varsinkin silloin kun laitteistot halutaan nopeasti muuttaa vastaamaan uusia ohjaustarpeita.

Tämän lisäksi langattomat ohjaukset säästävät asennuskustannuksissa poistamalla kenttäkaapeloinnin tarpeen kokonaan. Langattomat järjestelmät soveltuvat erityisen hyvin lämpimiin tuotantotiloihin, koska kaapeleita ei tarvitse erikseen lämpöeristää. Langaton tekniikka on myös ylivoimainen ratkaisu paikkoihin, joissa ei esiinny runkokaapelointia. Esimerkiksi signaalin kantama ulkona on jopa 300 metriä ja 30–100 metriä sisätiloissa, eikä erillistä energianlähdettä tarvita!

Langattomat kenttälaitteet ovat nopeimmin kehittyvä osa-alue Steuten kenttälaitepuolella. Tuoteohjelmaan kuuluu jo nyt laaja valikoima erilaisia rajakytkimiä, ohjauskalusteita, käsikahvakytkimiä, jalkakytkimiä, köysivetokytkimiä, magneettikytkimiä, optisia tunnistimia sekä vastaanottimia ja lähettimiä. Langattomia kenttälaitteita myös ATEX-ympäristöön.

Product groups

1 Rajakytkimet, langattomat
2 Ohjauskalusteet, langattomat
3 Käsikahvakytkimet, langattomat
4 Jalkakytkimet, langattomat
5 Köysivetokytkimet, langattomat
6 Magneettikytkimet, langattomat
7 Optiset tunnistimet, langattomat
8 Vastaanottimet ja lähettimet
9 Jalkakytkimet 2,4 GHz