finland.png united_kingdom.png estonia.png lithuania.png latvia.png sweden.png

Teollisuuden kojeet ja laitteet

Malux Finland Oy:n markkinoimien sähköteknisten tuotteiden valikoima käsittää monipuolisen, nykyaikaisen ja laajan valikoiman erilaisia ATEX-laiteratkaisuja ja -järjestelmiä teollisuuden ja julkisten hankkeiden toteutukseen.

Tavoitteenamme on kansainvälisesti tunnettujen ja arvostettujen laitevalmistajien tuotteistolla sekä paikallisella palvelulla ja osaamisella tarjota asiakkaillemme tuotepalvelukonsepti, jolla parannamme asiakkaidemme kilpailukykyä.

Product groups

1 Holkkitiivisteet ja komponentit Holkkitiivisteet, sulkutulpat, tyhjennysventtiilit, tuuletustulpat, supistusrenkaat, tiivisteet ja tarvikkeet. ATEX-hyväksyttyjä (Ex). Luettelo: Capri "Cable Glands Global Solutions Catalogue" »
2 Jakorasiat ja riviliitinkotelot Jakorasiat ja riviliitinkotelot räjähdysvaaralliseen tilaan. Runsaasti vakiomalleja tai asiakkaan toivomuksien mukaisesti räätälöitynä ja ATEX-sertifioituna (Ex). Asiakaskohtaiset sovellutukset Kokoonpano-osastomme Porvoossa kalustaa ATEX-hyvä...
3 Voimapistorasiat ja pistotulpat Voimapistorasiat ja pistotulpat, myös moninapaiset, sekä pistorasiakeskukset ja jatkojohdot. eXLink liittimet. Hyväksytty räjähdysvaaralliseen tilaan. ATEX-sertifioitu (Ex).
4 Turvakytkimet Käsikäyttöiset turvakytkimet räjähdysvaaralliseen tilaan. ATEX-hyväksyttyjä (Ex).
5 Moottorisuojakytkimet Moottorisuojakytkimet räjähdysvaaralliseen tilaan. ATEX-hyväksynnällä (Ex).
6 Päävirtakytkimet Päävirtakytkimet räjähdysvaaralliseen tilaan. ATEX-hyväksytty (Ex).
7 Ohjauskytkimet ja -paneelit Painonappikotelot, hätä-seis-painikkeet, vipukytkimet sekä ohjauslaitteita kuten ohjauskytkimiä ja ohjauspaneeleita, painonapeilla, vääntimillä ja esim. ampeerimittarilla. Runsaasti luettelomalleja sekä ohjauslaitteita asiakkaan toivomuksien mukaises...
8 Ryhmäkeskukset Ryhmäkeskukset, laitekotelot ja komponentit. Luettelomalleja sekä asiakkaan toivomuksien mukaisesti räätälöitynä ja ATEX-sertifioituna (Ex). Lue lisää valmistuspalvelustamme »
9 MTL Prosessiautomaatio MTL Instruments Group tunnetaan maailman johtavana räjähdyssuojalaitteiden (Ex-erottimet, zener-barrierit), kenttäväylien, ylijännitesuojien, teollisuusverkkojen ja erittäin vaativiin olosuhteisiin (öljynporauslautat, Ex- tilat) tarkoitettujen PC:ide...
10 Kaasuanalysaattorit Kaasuanalysaattorit, biokaasuanalysaattorit ja järjestelmät. ATEX-hyväksytty (Ex).
11 Kamerat ja valvontajärjestelmät Räjähdyssuojatut (ATEX) kamerat, videovalvontalaitteet sekä prosessiteollisuuden kameravalvontajärjestelmät. ATEX-sertifioidut (Ex).
12 Hälytys- & valvontalaitteet Hälytyslaitteita kuten hälytyspainikkeet, hälytyskellot, kaiuttimet, äänihälytyslaitteet, ohjausvalot ja vilkkuvalot sekä näiden yhdistelmiä, esim. teollisuuteen ja Ex-tilaan. ATEX-sertifioidut. Luettelot: MEDC main catalogue 2014 » FHF produc...
13 Lämmitys Uppoasennettavat lämmittimet, kaasujen esilämmittimet, lämmitysyksiköt ilmalle, lämmityspatterit, ripaputkipatterit, pintakytkimet, kojekaappilämmittimet, termostaatit ja anturit, Exi-erottimet ja säätimet. ATEX-hyväksytty (Ex)
14 Toimilaitteet ja anturit Kiinteistöautomaatioon liitettäviä peltitoimilaitteita sekä venttiilitoimilaitteita sekä mittausantureita, joilla toteutat oikeaoppiset ratkaisut esim. LVIS-sovelluksissa. Tarjoamme virtaussäätimiä, mittauslähettimiä, binäärikytkimiä, passiivisia ant...
15 Maadoitus ja potentiaalin tasaus Staattisen sähkön hallintaan maadoitusjärjestelmiä, potentiaalin tasausjärjestelmiä, maadoitustarvikkeita kuten maadoituspihtejä, maadoituskaapeleita ja puristimia. ATEX-hyväksytty (Ex).
16 Näkölasit ja prosessivalaistus Prosessiteollisuuden näkölasit ja näkölasivalaisimet sekä kameravalvontalaitteet, myös Ex-luokiteltuun tilaan (ATEX).
17 Paineistus (EEx p) Räjähdysvaarallisen tilan paineistusjärjestelmät (EEx p). ATEX-hyväksytty (Ex)
18 Rajakytkimet Prosessiautomaation ja Ex-tilan (ATEX) ohjauskytkimiä ja rajakytkimiä, myös langattomaan ohjaukseen.
19 Takogeneraattorit / Pulssianturit Takogeneraattorit, pulssianturit ja nopeuskytkimet. Myös laitteita Ex-tilaan (ATEX).
20 Mittalaitteet ja kalibrointi Teollisuuden ja ATEX-ympäristön (Ex) mittalaitteet kuten lämpömittarit, kierroslukumittarit, kalibrointimittarit, johtavuusmittarit sekä kellot.